Aprendre música amb Evoéh

La companyia Evoéh va néixer amb la voluntat de posar en valor el llegat de la música folk i tradicional, i aquest propòsit sempre ha tingut en compte la vessant divulgativa i pedagògica. És per això que des dels seus inicis, Evoéh ha treballat per acostar la seva música a nous públics i per complementar la seva proposta artística amb tallers i classes magistrals. En alguns dels nostres concerts, fins i tot, obrim torn de preguntes perquè el públic pugui aclarir els seus dubtes sobre el repertori o la interpretació, i així assegurar que ningú marxi a casa sense saber com es diu aquell instrument que no havia vist mai abans.

Amb aquesta clara vocació educativa, i els coneixements que ens ha donat la nostra amplia formació i experiència com a pedagogs, Evoéh enguany estrena la publicació de vídeos didàctics i tutorials al nostre canal de Youtube, per compartir coneixements musicals i, sobretot, animar a tothom a millorar les seves habilitats artístiques.

Amb els primers vídeos, us oferim la possibilitat d’aprendre a llegir una tabulatura per guitarra, a canviar les cordes d’una Kora africana o a tocar una cançó emblemàtica de la música Klezmer. També hi podreu trobar recursos d’estudi, com ara bases rítmiques que permeten practicar bulerías i soleás, així com entrevistes a intèrprets d’altres països perquè ens descobreixin melodies i instruments tan insòlits com fascinants.

Aquests són els quatre primers vídeos educatius que ja podeu consultar:

Us animem a xafardejar els vídeos publicats, a subscriure-us al canal de Youtube d’Evoéh per estar al cas de les novetats i a deixar-nos comentaris per fer-nos arribar suggeriments i peticions.

Deixa un comentari