Discografia

Què és Evoéh?

Evoéh és un projecte musical que pretén donar un impuls al creixement humà, a nivell personal i social, mitjançant l’emoció. Ens agrada sentir les connexions culturals i busquem tot el que ens uneix, per a dissoldre les fronteres i les èpoques.

Cantem en diverses llengües (castellà, ladí, català, gallec, occità, àrab, etc) cançons de tradició oral, especialment sefardita, o composicions originals sobre poemes amb potents missatges.

La paraula Evoéh s’usava tant com un crit d’alegria per la vida, com un cant ritualista per a invocar forces superiors en antics misteris.

En Evoéh cooperem persones de molt diverses procedències i perfils, amb la direcció i coordinació d’Ariana Barrabés Romeo (veu i panderos ibèrics i de Mitjà Orient) i Jesús Olivares Heredia (guitarra, llaüt, arpa, baglama i oud).

Per la curiositat que desperten aquests instruments i per l’estudi de la tradició oral sefardita i la composició musical, realitzem també una intensa labor pedagògica. De fet, impartim molts tallers presencials i en línia.

L’espectacle és fresc, simpàtic i acolorit. Actuem en formats variats, des de duo fins a grans conjunts, i molt habitualment incorporem dansa. Hem publicat 5 treballs discogràfics des de 2012, i venen més en camí.

Testimonis

“Es una alegría para mí ver que el trabajo que hago tiene frutos. Porque la idea de esto no es que esté almacenado y catalogado en la fonoteca, como lo está, si no que reviva en las voces jóvenes.En todas las reelaboraciones que hacéis, se ve que tratáis el repertorio con respeto y con amor. Eso es muy importante. Además de la hermosa voz y la musicalidad del acompañamiento, tratar cada canción con cariño, con respeto y con gusto, vale mucho. ¡Felicidades!”

Susana Weich-Shahak – Doctora etno musicòloga i experta en música sefardita per l’Universitat de Tel Aviv i de Buenos Aires.

“Evoeh aconsegueix captivar el públic amb la invocació d’un aire fresc musical, evocant antics cants populars.”

Jordi Pizarro – Director del Certamen Llobet de Barcelona i del Festival de guitarra de les Garrigues.

“Han aconseguit una encertada i excel·lent instrumentació i interpretació.”

Jordi Gargallo – Associació Musical de Mestres Directors de Barcelona.

 

“Un excel·lent treball artístic que evoca el passat i el present musical amb una mirada al futur. Una proposta plena de coneixement, delicadesa i afecte, i una aportació personal amb respecte a la tradició i a la nostra rica cultura.”

Manuel Granados – Catedràtic de guitarra flamenca del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona

Blog

Quizás, quizás, quizás Arranjament per a guitarra sola Arranjament per a guitarra sola Composició original escrita en 1947 pel cubà Osvaldo Farrés. Aquí us presentem l'arranjament, per a guitarra solista,…
Homenatge a l'Obra del Cançoner Popular Català Un espectacle musical per a…
CU R S    D’I N I C I A C I Ó   …
1 2 6 7

Subscriu-te al nostre butlletí per a estar al dia...